Малдивски острови

Полети в четвъртък от 26.01 до  20.04.2017 г. /8 нощувки/

Програма по дни:                            
1 ден   
Полет на  AK „Turkish Airlines“ от София до Мале /през Истанбул/.

2 ден
Пристигане на летище Мале. Посрещане и трансфер до избрания от Вас хотел. Настаняване и нощувка.

3 ден – 9 ден
Закуска в хотела. Свободно време за почивка с възможност за екскурзии /срещу допълнително заплащане/. Нощувка.           

10 ден
Трансфер до летище  за полета на АК „Turkish Airlines““  от Мале до София /през Истанбул/.

11 ден
Полет на  AK „Turkish Airlines“ от Мале до София /през Истанбул/.   

Примерно разписание на полетите в местни времена с авиокомпания „Turkish Airlines“:       
София – Истанбул 21:35 – 23:05
Истанбул – Мале 01:05 – 12:05
Мале – Истанбул 23:50 – 05:30 /на следващия ден/
Истанбул – София 07:50 – 09:10            

Възможни са и полети с Qatar Airways, при които се получава нощувка в Доха на връщане, която се поема от авиокомпанията.

Цени

Цената включва: 

– самолетен билет София – Истанбул – Мале  –  Истанбул – София с  AK „Turkish Airlines“
– 8 нощувки на съответния пансион в избрания от Вас хотел
– трансфери летище – хотел – летище**
– медицинска застраховка*  с покритие 10000 Euro /с Assistance/
*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 6 евро; за лица от 75 до 80 г.: 16 евро.

Цената не включва:  
– пътнически и летищни такси в размер на 356 евро за полети с Turkish Airlines и 260 евро за полети с Qatar Airways към настоящия момент /22.08.2016 г./
– местна такса около 14 USD при напускане на страната
– допълнителни екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане от самия хотел/

**Възможни са следните видове трансфери: sea plane – самолет, speed boat – катер, motor boat – моторна лодка, car – автомобил. Всички трансфери са индивидуални и като правило се предоставят от самите хотели.

Пакетните цени са калкулирани на база самолетни билети в икономична класа по редовни линии и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места по редовните линии към момента на закупуване на туристическия пакет.

Условия за записване:
1. Плащания:
– авансово плащане от 500 Euro на човек при записване /или според конкретните условия на резервацията за самолетен билет/
– доплащане: до 31 дни преди датата на пътуване /с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които пълното плащане задължително трябва да е според условията в съответната промоция/
2.Необходими документи: трите имена на латиница по международен паспорт + ЕГН
3. Анулационни срокове:
3. 1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 31 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация по – малко от 31 дни преди датата на пътуването се дължи на неустойка в размер на:
– Ако направената анулация е от 30 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30%  от цената на пътуването.
– Ако направената анулация е от 21 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50%  от цената на пътуването.
– Ако направената анулация е 14 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ВАЖНО:

  • За самолетните билети по редовни линии анулационните условия са според конкретните условия на резервацията за самолетен билет и те се указват в анекс към договора.
  • За някои хотели сроковете за анулация и неустойки се различават от условията в стандартната програма и може ги да намерите в “Допълнителна информация” в описанието на хотела

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ: хотелите организират и предлагат собствена екскурзионна програма, като записването и заплащането на екскурзиите става в самия хотел, като цените и разписанието следва да се уточнят на рецепция /провеждането на екскурзиите зависи от атмосферните условия и наличието на достатъчно желаещи/.

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: няма минимален брой.
*Безвизов режим за български граждани. Необходими документи за влизане в страната: Паспорт, с минимална валидност 6 месеца.
*Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
*Медицинската застраховка е сключена в ”Групама Застраховане” ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/. В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак – Общи условия по застраховката, за навременното и правилно използване на застраховката при Вашето лечение.

Галерия >>>

Още възможности за меден месец >>>

Още екзотични острови >>>

Нова година на Малдивите >>>