Риболовен туризъм

От  97 лева

Ние от Вип Турист Ви предоставяме възможност за риболов на различни места в страната с тръгване от София:

  • Риболов на пъстърва – Магията в риболова на пъстърва е завладяла запалените риболовци, а тези, които са я опитали веднъж искат да опитат отново и отново. Това, което ние Ви предлагаме е разходка сред природата по брега на реката в преследване на дивите пъстърви.
  • Риболов на бяла риба – Ловът на бяла риба е наша страст и ще се раздваме да я споделим с вас! Може да бъде риболов на тролинг от лодка или риболов със силиконови примамки – в зависимост от сезона и условията.
  • Риболов на щука – Щуката е една от най-атрактивните риби за улов с изкуствени примамки. Гарантираме ви, никога няма да забравите гледката, когато ви атакува повърхностната примамка, нито пък „свещите“ над водата, които прави в опитите си да се освободи.

Транспорта, квалифициран инструктор, лек обяд, лодката (когато е необходима), както и всички необходими риболовни принадлежности са осигурени, но разбира се няма да Ви върнем, ако носите собствени такива.

Програма >>>

Галерия >>>

Готови сме да изготвим и индивидуална програма за Вас. Работим с най-добрите специалисти, които ще Ви покажат места и методи за риболов в страната и чужбина.