Солун

Хотел Астория (Astoria Hotel) 3*

Разположен в сърцето на Солун, хотел Астория предлага луксозни помещения за настаняване и модерни бизнес съоръжения. Ресторантът на Astoria сервира средиземноморски ястия, приготвени от органични продукти от собствената градина на хотела в Халкидики.

Хотел Астория разполага с просторни стаи, модерно декорирани в естествени цветове. Те са оборудвани с телевизор със сателитни канали, минибар и сейф. Някои стаи са с паркетен под. Техните балкони предлагат красив изглед към града.

Хотел Астория осигурява зали за конференции и бизнес събития с най-съвременно оборудване. В целия хотел се предлага безплатен Wi-Fi интернет.

Гостите могат да избират между 3 типа закуски – американска, континентална и Grab & Go (различни видове сандвичи), които се сервират в елегантната трапезария на хотела. 

Хотел Astoria е идеално разположен на няколко минути от крайбрежната алея на Тесалоники. Наблизо ще откриете чудесни търговски и исторически места, както и традиционният квартал с развлекателни заведения Лададика.

 Хотел Астория 3* цени на човек

01.01-31.12.13

Двойна стая

36.00

Двойна стая за единично ползване

30.00

Junior Suite

60.00

За едно дете до 5,9г

безплатно

За едно дете между 6-12г

безплатно

За второ дете между 2-12г. +50%от посочените цени за двойна стая

18.00

Цените са на помещение на човек за нощувка в евро и включват: нощувка за съответния тип помещение с  включена  закуска.