Примерна програма – Маями (8 дни)

Маршрут: София – Маями – Кий Уест – Неапол – Форт Майерс – Сарасота – ТампаОрландо – Маями – София

8 дни / 7 нощувки

Цена от 930 долара

 

План за провеждане по дни:

Ден 1 Пристигане в Маями

Отпътуване от летище София. Пристигане в Маями. Настаняване и нощувка.

Ден 2 Маями – Кий Уест

Сутринта – можете да направите обиколен тур на Маями (Coconut Grove, Bayside Market и Art Deco Quarter). Спирка за обяд в най- стария продължитвлно обитаван квартал в Маями- Coconut Grove. Отпътуване към Кий Уест (Key West) през невероятната Надокеанска магисрала (Overseas Highway), построена точно над океана. Ще можете да реазгледата град Кий и многобройните островчета, свързани от магистралата, като Кий Ларго (Key Largo), Плантейшън Кий (Plantation Key) и Биг Пайн Кий (Big Pine Key). Ще можете да достигнете до Кий Уест следобяд, за да можете да видите този малък град, сякаж изваден от типична пощенска картичка от тропически остров. Ще можете да се повозите на борда на влакът Конч (Conch Train) – локално средство за придвижване – със спирка при къщата на Ърнест Хемингуей. По желание – круиз по залез слънце. Нощувка в Кий Уест.

Ден 3 Евърглейдс – Неапол

Сутринта – можете да отпътувате към Евърглейдс (Everglades). Паркът Евърглейдс е най-дивата субтропическа зона в САЩ, където растителността е подобна на тази на Карибските острови. 300 вида птици и животни, включително алигатори, намират подслон в тази обител. След това, ще се повозите на кораб с подводни крила (hydrofoil), за да откриете индианското селище Микосуки (Miccosukee). Обяд, преди да продължите към град Неапол (Naples), където няколко мили топли, слънчеви плажове се простират по Мексиканския Залив. Настаняване в хотел в Неапол и нощувка.

Ден 4 Форт Майерс – Сарасота – Тампа

Днес ще отпътувате към Форт Майерс (Fort Mayers). Обиколен тур на града и зимната къща на Едисън, градина засята с екзотични дървето орхидеи, последвано от посещение на намиращата се в съседство зимна къща на Форд. Продължавате към Сарасота (Sarasota), оживен и модерен град. Насладете се на свободното си време, за да приемете предизвикателството на горещите води на Мексикансия Залив. Обяд, преди да продължите към Тампа (Tampa) през големия мост Скайуей (Skyway Bridge). Можете да напражите обиколен тур на Тампа, преди отпътуване към Орландо (Orlando). Нощувка.

Ден 5 Орландо (Холивудските студиа на Дисни)

Ден, отдаден на Холивудските студиа на Дисни, част от Света на Уолт Дисни. Сутрешната обиколка на парка можете да  започнете с версия на Булевард Холивуд и реплики на известни сгради от 20те до 50те години на 20-то век. След това ще има атракции и зона за продуция на телевизионни сериали.Ще бъдете впечатлени от специалните ефекти, правени от студиата. Обядът можете да направите в парка.  Нощувка в Орландо.

Ден 6 Епко Център

Ще можете да посетите Епко Център (Epkot Center), също част от Света на Уолт Дисни. Този център събира две тематични зони, Светът на Бъдещето (The World of the future) и Еспозиция на Света (The World Exposition). Тяхната цел е да информират посетителите за високо – тенологичните иновации на нашия модерен свят, като например различните технологии, използвани в инормационните системи, медицината и транспорта. Нощувка в Орландо.

Ден 7 Космически Център Кенеди

Днес ще отпътъвате към Космически Център Кенеди и базата на въздушните сили Кап Канаверал (Cap Canaveral). Този център е стратегически за американските въздушни операции. Ще видите музеят на въздушните сили, песъздаващ историята на въздухоплаването, както и IMAX филм. След това ще продължите към Маями с кратка фотопауза на Палм Бийч (Palm Beach)– курортно градче, където много звезди са избрали да живеят. Пристигане в Маями късно следобяд. Нощувка.

Ден 8 Маями –  София

Сутринта – свободно време преди да отпътувате обратно към София.

Цената включва:

 • 2 нощувки в Маями;
 • 1 нощувка в Кий Уест;
 • 1 нощувка в Неапол;
 • 3 нощувки в Орландо; 

Цената не включва:

 • Самолетни билети за международния полет;
 • Летищни такси;
 • Входни такси;
 • Трансфери;
 • Храна;
 • Допълнителни екскурзии;
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка.

Задължително доплащане:

Виза за САЩ – 160 долара

Такса за издаване на виза

Маями- необятни плажове и красота 8 дни

Дати на пътуване

Юни / Ноември

Юли / Август

Септември / Октомври / Декември

Двойна стая

980 долара

930 долара

940 долара

Цените са в долари на човек

Забележка:

 • Цените се заплащат в лева по курса на БНБ.
 • Цените могат да варират според затовареността на хотела, периодa и датата на пътуване.
 • Ако желаният период от Вас не попада в нашата оферта можете да се свържете с нас за повече информация.

Практична информация: Валута- Американски долари ($); национален език- английски; средна температура за периодите на пътуване, посочени в програмата- 28 C. Можете да вземете кола под наем като се свържете с нас.