За нас

Светът на върха на пръстите Ви!

Последните 10 години, пропътувайки хиляди километри заедно и пооделно, видяхме невероятни места, срещнахме се с много хора от различни култури, помогнахме на всеки допитал се до нас кое кътче на Земята да посети, за да изживее своя незабравим и мечтан момент. И така до ден днешен, когато нашите преживявания и тези, на които сме помогнали през годините, не надделяха и ние създадохме Вип Турист. „Вип“ – защото считаме, че всеки един от Вас е важен и трябва да му се обърне нужното внимание на най-високо ниво. А „турист“, защото е свързано  с пътуване .

Питате се кое е следващото място, което искате да посетите? Ние сме тук, за да Ви помогнем и да Ви покажем, че сега Светът е само на едно кликване разстояние, а именно Свят на върха на пръстите Ви. Ще подберем най – подходящата дестинация за Вас и Вашето семейство, ще предложим най – добрата колекция от хотели, така че сами да можете да създадете собствената си зашеметяваща екскурзия, а защо не и меден месец.

Ние от Вип Турист ще Ви помогнем, за да разкриете светът, такъв какъвто никога до сега не сте го виждали. Свят, изпълнен с прекрасни и неземни пейзажи, които чакат да застанат в кадъра на Вашата камера или фотоапарат.

Позволете ни да Ви покажем места, които никога няма да можете да забравите. Подготвили сме Ви палитра от екстремни приключения в Амазонската джунгла; разходки по стъпките на инките в Еквадор; културно-познавателни екскурзии в Мексико; СПА почивки и медени месеци в страната от огън и лед – Исландия; романтични почивки на невероятни и екзотични острови – Малдивите, Бора Бора, Бахамите и др.; почивка на острова на цветята – Мадейра. Любителите на подвония свят ще могат да се потопят във водите на Големия бариерен риф в Австралия; за футболните фенове – пакети с включени билети за мачовете най- големите Европейски и Световни футболни отбори, а за запалените рибари и ловджии – места, от където няма да си тръгнат без улов. Не пропускаме да предложим и за любителите на българското екскурзии до природните чудеса и пейзажи, отпразнуване на традиционните български празници, почивки и кулинария в нашата прекрасна Родина.

Основната ни цел е да предложим туристически продукти и услуги, които да съчетават в едно луксозното с удобството и доброто прекарване.  Вип Турист ще направи най – добрия маршрут и ще подбере най – добрата дестинация, съобразено с Вашия бюджет.

Не се колебайте да се свържете с нас.

Очакваме Ви!