Условия за ползване на сайта

В сила от: 01.03.2016г.

Добре дошли на сайта на Вип Турист ЕООД!

Благодарим за проявения инстерес към нашите услуги!

Ако продължите да разглеждате и използвате този уеб сайт (“Сайт”), вие се съгласявате да се съобразявате и обвързавате със следните условия за ползване, които заедно с нашата политика за неприкосновеност на личните данни, управляват отношенията между Вип Турист и вас във връзка с този сайт. Ако не сте съгласни с някоя част от тези правила и условия, моля не използвайте нашия сайт.

“Вип Турист” или “нас”, или “ние” се отнася до собственика на сайта, чието седалище е в гр. София, България. Терминът “вие” се отнася за потребителя или зрителя на нашия сайт.

Използването на този сайт е предмет на следните условия за ползване:

  • Съдържанието на страниците на този сайт е за обща информация и употреба. Сайтът и неговото съдържание са обект на промяна без предупреждение.
  • Този сайт използва „бисквитки“, за да следи предпочитанията на потребителите му. Това ни помага да анализираме данни за трафика на уеб страница и подобряване на нашия сайт, за да го настроим според нуждите на потребителите. Ние използваме тази информация за статистически цели, за анализ и след това данните се отстраняват от системата. 
  • Нито ние, нито трети страни предоставят някаква гаранция или гаранция по отношение на точността, своевременността, изпълнението, пълнотата или годността на информацията и материалите, открити или предлагани на този сайт за всяка конкретна цел. Вие се съгласявате, че такава информация и материали могат да съдържат неточности или грешки и ние не носим отговорност за такива неточности или грешки, които са позволени от закона.
  • Използването на всякаква информация или материали от този сайт е изцяло отговорност на потребителя, за което ние не носим никаква отговорност. То е ваша отговорност, за да се гарантира, че всички продукти, услуги или информация, достъпна чрез този сайт отговарят на вашите специфични изисквания.
  • Този сайт съдържа материали, които са собственост или лицензирани от нас. Този материал включват дизайн, оформление, поглед, външен вид и графика, но не се ограничават само до изборените. Възпроизвеждането е забранено, освен в съответствие с авторските права, което е част от тези правила и условия.
  • Всички търговски марки показани в този сайт, които не са наша собственост или не са лицензирани на оператора, са признати от сайта.
  • Всяко неоторизирано използване на този сайт може да доведе до иск за щети и / или да бъде престъпление.
  • От време на време, този сайт може да съдържа линкове към други сайтове. Тези връзки са предоставени за Ваше удобство да предостави допълнителна информация. Те не означават, че ние подкрепяме уебсайта (ове). Ние не носим отговорност за съдържанието на свързващите уебсайта (ове).
  • Използването на този сайт и всички спорове, произтичащи от такова използване на сайта е предмет на българското законодателство.